Kakšen jogi vam najbolj ustreza?

jogi ležiščeO tem, kakšen jogi je najboljši za spanje, so mnenja precej deljena. Ljudem prijajo različne stvari. Če imata partnerja glede tega enak okus, je seveda dobro. A jaz in moja žena se nisva nikoli mogla strinjati o tem, kakšen naj bi bil najin jogi. Zaradi tega sva obiskala spletno trgovino Dormeo, kjer sva prebrala več informacij o jogi ležiščih na naslovu http://www.dormeo.net/jogi/.Več let sva živela v garsonjeri, kjer sva imela zgolj francosko posteljo širine 140 cm, to pa je seveda pomenilo, da je jogi en sam. Seveda sem želel, da bi bilo ležanje na njem udobno in mehko, a tu nikakor nisva prišla skupaj – če bi bilo po ženino, bi bil v garsonjeri zgolj japonski futon. Ja, ona bi lahko spala tudi na tleh, obloženih zgolj z blazino za plažo. Sam kar ne morem verjeti, da ji to ustreza, ona pa pravi, da se je tega navadila v mladosti, ko je imela težave s hrbtenico zaradi prehitre rasti in so ji zato prepovedali tako mehko ležišče kot vzglavnik.

Če je postelja ena sama, okusi pa različni, je seveda treba najti kompromis. Kupila sva jogi srednje trdote, ki je meni pretrd, ženi pa premehak. Da bi bil na njeni polovico postelje trši, sva v posteljno dno na njeni strani namestila fiksne deske, ki skrbijo za več trdote. Na moji strani pa sva namestila posteljne letvice, ki so upogibljive kot listnate vzmeti in tako pomagajo pri ustvarjanju nekaj več mehkobe. Rešitev je bila kompromis, in če si v partnerski zvezi, se moraš na takšne kompromise pač navaditi at www.cosmicseedcreations.com.

Zdaj se bova v roku dveh let iz male garsonjere vendarle selila v hišo. Ko sva šla k projektantu, ki nama bo narisal hišo, sva tako je vedela, da želiva v njej veliko spalnico, v kateri bo tako velika zakonska postelja, da bova lahko imela vsak svoj jogi. Enega trdega, ki se noče vdati pod težo, in drugega mehkega, v katerega se kar pogrezneš.

Leave a Comment

19 + 18 =