Šampon proti izpadanju las in plešavosti

 proti-izpadanju-lasV naši družini imamo moško plešavost in že v srednji šoli se mi je začela delati pleša na področju senc, danes, pri petdesetih, pa sem že skoraj povsem brez las – pravzaprav sem raje po lasišču kar popolnoma obrit, da se to ne bi tako očitno videlo. Zelo sem bil vesel, ko sem opazil, da je možno v lekarnah in prek interneta kupiti šampon proti izpadanju las. Malo sem preučil zadeve in ugotvil, da se šampon ali serum proti izpadanju las najbolj splača kupiti v spletni trgovini Medilip. Kliknite na povezavo, če vas zanimajo izdelki proti izpadanju las.
Moja sinova, dvojčka, sta v zadnjem letniku srednje šole in z ženo sva ves čas vedela, da bo plešavost verjetno doletela tudi njiju. Dokler sta bila otroka, je žena pazila na njuno lasišče tako, da ni dovolila uporabe agresivnih šamponov in ju redno na kratko strigla, da bi se lasje okrepili. V srednji šoli je bilo tega konec, saj sta si oba (na ženino veliko grozo) začela puščati dolge lase. In ker ni vedela, kaj naj drugega, jima je kupila šampon proti izpadanju las.

Ne vem, kako redno ga uporabljata, saj imam občutek, da si tako lase kot telo največkrat opereta kar z gelom za tuširanje, kar je najbolj priročno, a opazil sem, da se pri enemu lasje že pričenjajo redčiti – na področju senc lahko vidiš skozi lase nekaj kože.

Ker se sam spominjam, kako sem bil zaradi plešavosti nesrečen, še zlasti kadar sem zaradi nje izvisel pri dekletih, sem ju začel k temu, da bi uporabljala šampon proti izpadanju las nagovarjati tudi sam. In je delno učinkovalo.

Eden je vendarle začel uporabljati šampon proti izpadanju las, saj je bolj umetniška duša in se mu zdi bohemski videz z dolgimi lasmi pomemben. Drugi pa je naredil nekaj povsem nepričakovanega – ko je očitno tudi sam opazil, da je treba ukrepati, se je kar naenkrat ne le postrigel, temveč kar obril. Rekel je, da nima smisla odlašati in da ni nikoli verjel, da lahko šampon proti izpadanju las dejansko pomaga – in zdaj je seveda ugotovil, da je biti brez las tudi precej bolj praktično, kot pa nositi lase v čopu. Punce pa menda tudi pravijo, da je sedaj izjemno čeden. Ja, ker se je po glavi obril, namesto tega pa si je pustil rasti bradico.

Leave a Comment

two × three =