Krema proti gubam – kako jo začeti uporabljati na občutljivi koži

luxfactorSte že kdaj imeli alergijsko reakcijo na kozmetični izdelek? Ali pa se mogoče že celo življenje borite z občutljivo kožo, ki vam povzroča prave preglavice? Potem dobro veste, da je uvedba vsakega novega izdelka izredno tvegana. Pred prvo uporabo smo na trnih in zelo previdni, ali bo na primer krema proti gubam zares odpravila nekaj gubic ali nam bo povzročila celo večje težave na koži. Včasih se zdi, da že zaradi tveganja pekočega občutka, razdražene kože in trdovratne rdečice niti ni vredno kupovati in preizkušati novih izdelkov. To se nam še posebej zdi pri izdelkih, ki niso nujni v naši negovalni rutini. Za pravo in učinkovito kremo je odgovor le en – Lux Factor krema proti gubam.

Sem sodijo posebne maske za obraz, tonik in nemara tudi krema proti gubam, saj je marsikatera ženska z občutljivo kožo prepričana, da lahko brez nje popolnoma lepo shaja. Še posebej če to pomeni, da se ji ne bo potrebno ponovno ukvarjati z iskanjem varne in klinično testirane kreme, ki ne bo ustvarila težav na koži. Ampak preden vržete puško v koruzo in dokončno obupate, vam predstavljamo trik za prvo uporabo, s katerim ste lahko prepričani, da vaša naslednja krema proti gubam na varen in zanesljiv način postane del vaše ustaljene nege obraza. Predvsem pa ste lahko prepričani, da vam ne bo povzročila nobenih neprijetnih stranskih učinkov na še tako občutljivi koži.

Naš nasvet temelji na načelu, da kremo začnete uporabljati postopoma. Pri prvi uporabi jo nanesite samo na predel vratu za ušesom, kjer je koža dovolj občutljiva, da bo hitro pokazala, če se ne bo strinjala z novim izdelkom, hkrati ni na vidnem mestu. Tako če neprimerna ali preveč agresivna krema proti gubam povzroči kakšno neželeno reakcijo, razdražena koža ne bo vidna vsem. In hkrati ne boste draženja in pekočega občutka čutili na celem obrazu, temveč na samo drobnem mestu na telesu. Če pa se testirana krema proti gubam dobro obnese, potem lahko varno nadaljujete z uporabo po celem obrazu.

Leave a Comment

5 × five =