Kamp Straško

kamp-straskoLetošnje leto se nikakor nisem mogel odločiti, kam bi na počitnice peljal svojo družino. Poletje se je hitro bližalo in čas za rezervacije se je iztekal. Postavljen pred težko odločitvijo, sem slučajno naletel na oglas za kamp Straško. Kliknil sem na link in zagledal fantastične slike kampa v naravi otoka Paga. Kamp Straško se nahaja v čudovitem zalivu z neverjetno peščeno plažo. Kot eden izmed največjih vodnih kampov na Jadranu ponuja zabavne aktivnosti, številne animacijske vsebine, športni center, mini kmetijo z lokalnimi domačimi živalmi, skratka enkratna lokacija za otroke.

Ob plaži je razporejenih več kot 200 mobilnih hišic, na izbiro pa so tudi kamping prostori in glamping šotore. Urejene parcele so v kampu Straško opremljene z elektriko in vodo, prav tako pa je omogočena brezplačna internetna povezava. Poleg zunanjih bazenov, bazenov za otroke in masažnih bazenov, kamp ponuja dobro izbiro restavracij, barov, slaščičarn in picerij. Ponudba z odlično pripravljeno hrano je velika, možna pa je tudi izbira trgovine. Kamp Straško zagotavlja fantastično preživetje počitnic, brezskrbno uživanje na plaži in sproščeno vzdušje hkrati polno neverjetnih aktivnih doživetij. Je eden najbolj priljubljenih turističnih destinacij na Jadranu in na Hrvaškem.

Celotna družina je bila navdušena nad idejo počitnic na Pagu, tako da smo nemudoma rezervirali kamping parcelo. Najraje imamo preprostost kampiranja pod zvezdami, saj omogoča najboljši  stik z naravo. Ker je kamp neverjetno dobro urejen in ima tudi higienične sanitarne prostore s pralnimi stroji in sušilci, smo se odločili, da lahko brez skrbi tam postavimo šotore. Na srečo so v kampu Straško dovoljene tudi domače živali, saj brez družinskega psička nikakor ne bi odšli na počitnice. Tem je namenjena tudi posebna pasja plaža.

Z družino se nadvse veselimo odkrivanja otoka Paga, vseh čudovitih plaž in neokrnjene narave. Definitivno se bomo odpravili še na izlet s čolnom, čeprav ne dvomim, da bomo že v kampu samem našli dovolj za početi. Verjamem, da je kamp Straško tudi v resnici tako super, kot izgleda na slikah. Počitnice v Dalmaciji bodo zagotovo enkratne!

 

 

Leave a Comment

five × 4 =