Kako serum za rast trepalnic vpliva na cikel trepalnic?

trepalniceZa trepalnice vemo, da čudovito uokvirijo naše oči in krasijo naš obraz. Zato ženske že od nekdaj hrepenimo po dolgih in gostih trepalnicah, še posebej če nam jih ni naklonila mati narava. Zato se poslužujemo različnih pripomočkov, kako bi ustvarile videz poudarjenih trepalnic. Vemo, kakšen učinek ima kakšna maskara na trepalnice, vemo, pod kakšnim kotom je potrebno uporabiti kodralnik trepalnic, da poudarimo naravni lok trepalnic, vemo, kako uporabiti ostala ličila za oči, da trepalnice postanejo zapeljiv fokus našega pogleda. Vendar le malo vemo, kako rastejo trepalnice in kakšen je njihov življenjski cikel. Zato je pomembno, da se preden se odločimo, da uporabimo serum za rast trepalnic, pozanimamo, na kakšen način serum deluje in posledično vpliva na cikel trepalnic.

Življenjski cikel trepalnic je sestavljen iz treh faz. Serum za rast trepalnic vpliva na vsako izmed teh treh faz. Prva faza je faza rasti, ki traja med 30 in 45 dni sellhouse-asis. Takrat trepalnice aktivno rastejo, dokler ne dosežejo določene dolžine. Serum za rast trepalnic ima v tej fazi najopaznejši učinek. Na rast trepalnic vpliva z več vidikov.

Podaljša fazo rasti, tako da imajo trepalnice dlje časa, da se razvijajo in aktivno rastejo. Zato so trepalnice po uporabi seruma močnejše in opazno daljše. Druga faza, ki sledi, je prehodna faza. Takrat trepalnice mirujejo. Prenehale so rasti in dosegle so svojo maksimalno dolžino.

Mešiček trepalnic se počasi skrči. Serum za rast trepalnic seveda v tej fazi ne vpliva na rast trepalnic, saj to ni mogoče. Poskrbi pa za to, da vsaka trepalnica ostane čim dlje v tej fazi, preden izpade. Dovaja pomembna hranila do mešička trepalnic in tako prepreči njegovo hitro krčenje, ki bi spodbudilo izpadanje trepalnic.

Na koncu sledi faza mirovanja, preden se začne rast novih trepalnic. Serum za rast trepalnic seveda spodbudi hitrejšo in gostejšo rast trepalnic, zato vam ne bo potrebno čakati običajnih 100 dni, preden zrastejo nove trepalnice, kot je navadno pri ljudeh. Serum bo spodbudil rast novih trepalnic že v 4 tednih. Neverjetno, kajne?

Leave a Comment

two × four =