DermaluxeHair – serum za rast las

dermaluxehairStar sem 38 let in v družini imamo pri moških plešavost, torej gre za gensko neprijetnost, ki se ji včasih ni bilo mogoče izogniti, saj jo gre menda pripisati hormonom. Kljub temu sem se takoj, ko se opazil, da se mi lasje pričenjajo redčiti, začel uporabljati serum za rast las DermmaluxeHair. Menil sem sicer, da plešavosti ne bo možno preprečiti, saj se bo slej kot prej pojavila, vendar bi jo lahko serum za rast las vsaj delno preprečil ozirom poskrbel, da bi bilo redčenje in izpadanje las počasnejše.

Serum za rast las sem pričel uporabljati pred pol leta. Obljubljeno je bilo, da bo razlika opazna že v nekaj tednih, a se mi je zdelo, da ni povsem tako. Kljub temu nisem odnehal – žena je namreč dejala, naj še nekaj časa vztrajam, saj bo učinek morda zgolj počasnejši. In imela je prav (kot ponavadi), kajti zdaj lahko s prepričanostjo ugotovim, da serum resnično deluje. Verjetno sem bil na dobri poti že po nekaj tednih uporabe, vendar je bil učinek še premajhen, da bi ga bilo mogoče takoj zaznati – nenazadnje ne moreš pričakovati, da se bodo redkejši lasje kar naenkrat spremenili v bujno grivo. Nekatere stvari pač zahtevajo nekaj časa oziroma potrpežljivosti.

Zdaj, ko je sprememba očitna že na prvi pogled, me marsikdo povpraša, ali imam novo pričesko – ljudje ne vedo, da imam dejansko več las oziroma ne znajo povsem natančno ugotoviti, kaj je drugače. In tistim, za katere se mi zdi, da bi jim informacija lahko koristila, seveda povem, da uporabljam serum za rast las. Marsikdo se seveda začudi in pove thehendrix, da je bil prepričan, da gre pri tovrstni kozmetiki za prevaro in da preparati dejansko ne delujejo, a ko vidijo rezultat pri meni, seveda takoj spremenijo svoje mnenje. Prepričan sem, da je marsikdo zaradi moje pozitivne izkušnje sedaj tudi sam že kupil serum za rast las – prepričan, da bo tudi njemu pomagal.

Leave a Comment

sixteen − 4 =