Toplotna črpalka Termo Shop izdelana v Sloveniji

termo shop
termo shop

Podjetje Termo Shop iz Šempetra v Savinjski dolini je slovensko podjetje specializirano za proizvodnjo in prodajo toplotnih črpalk. Njihova predanost popolnosti je privedla do tega, da so se odločili da so dovolj kompetentni in sposobni ter da imajo tolikšno mero znanja in izkušenj, da poskusijo izdelati toplotno črpalko. In uspelo jim je. V podjetju Termo Shop se zelo dobro zavedajo, da imajo kupci dandanes na tržišču neomejene možnosti izbire med različnimi vrstami ogrevanja, vendar pa je potrebno poudariti, da ko govorimo o izbiri, govorimo predvsem o izbiri med tujimi proizvajalci ogrevalnih naprav. Prišli so do zamisli, da izdelajo svojo lastno web kurilno napravo in nastala je toplotna črpalka Termo Shop.

Tako se je pred več kot 20-imi leti začela pisati zgodba o tradiciji. Pojavila se je ideja, kaj lahko naredijo da bi ljudje živeli bolje v zdravem in udobnem okolju. Tako so uporabili tehnologijo, ki so jo imeli na razpolago. Tendenca je bila ustvariti idealno domačo klimo. Pri tem so bili pozorni na to, da so uporabili čim manj energije. Idejni oče zamisli razvoja podjetja Termo shop je g. Franc Šacer. Kdor ga dobro pozna ve, da je kot zelo predan energetik s petnajstletnimi izkušnjami sorazvil program toplotnih črpalk v podjetju Gorenje Servis iz Velenja. Po zaustavitvi proizvodnje v Gorenju je bila sprejeta najverjetneje ključna odločitev in to je da so v svojo dejavnost vključili razvoj. S tem pogumnim korakom, so postavili smernice za zgodbo o uspehu.

Vse kar počnejo v podjetju Termo Shop počnejo z mislijo na prihodnje generacije in zato je njihovo delo zanimivejše. Projektirajo in izdelujejo toplotne črpalke z visoko tehnološko vsebino ter nizkim vplivom na okolje. In vse to počnejo tukaj in sedaj, kjer imajo ideje in kompetence, predvsem pa usposobljene ljudi. Že od daljnega leta 1992 delajo na tem, da bi lahko zgradili boljšo prihodnost za naše otroke.

Leave a Comment

fifteen + 17 =