Sodni prevodi dokumentov za vse priložnosti

Želite prejeti lično opremljen sodni prevod, ki bo žigosan in z vrvico zvezan z izvirnikom? V podjetju Multilingual poskrbimo za sodne prevode pravnih, gospodarskih in upravnih dokumentov, za prevode letnih poročil gospodarskih družb, pooblastila članom uprave ter druge dokumente, ki jih opremimo z žigom in podpisom sodnega tolmača. Poleg tega pa vam nudimo tudi sodne prevode rojstnih listov, zdravniških izvidov, šolskih spričeval in sodnih izpisov iz registra ipd.


Sodni prevodi tako rekoč čez noč

Zavedamo se, da naše stranke dostikrat potrebujejo sodne prevode izredno hitro, zato se trudimo, da jih izdelamo tako rekoč čez noč in jih po potrebi tudi dostavimo na ustrezno lokacijo. Izkazali smo se že v mnogo kriznih primerih in to je ena izmed stvari, ki jih naše stranke še posebej cenijo. S sodelovanjem z nami si namreč ne zagotovite le končnega prevoda, temveč tudi partnerja, ki vam je pripravljen iti naproti in pomagati, če se znajdete v časovni stiski.

Naši prevajalci imajo s strani Ministrstva za pravosodje pridobljeno odločbo, na podlagi katere lahko opravljajo funkcijo sodnega tolmača. V podjetju Multilingual se trudimo upoštevati želje naših strank in kvalitetno opraviti sodne prevode v najrazličnejše jezike. Vaše zadovoljstvo je za nas najboljše zagotovilo, da smo na pravi poti.

Strokovni sodni prevodi:
040 817 820 ali info@multilingual.si

Leave a Comment

18 + thirteen =