Ali lahko serum za rast trepalnic uporabljate z maskaro?

Če se že slišali za najnovejšo kozmetično inovacijo pri nas, serum za rast trepalnic, se zagotovo zasledili eno ključno prednost. Proizvajalci pogosto navajajo, da po redni uporabi ne boste potrebovali maskare za vsakodnevni makeup, da boste lahko ta neizbežen del ličenja enostavno izpustile. Ampak če se ne želite odreči maskari, se vam zagotovo poraja vprašanje, ali lahko serum za rast trepalnic (več informacij na naslovu http://vizita.si/clanek/novice/podaljsevanje-trepalnic-brez-stranskih-ucinkov-mit-ali-resnica.html) uporabljate istočasno z maskaro. Odgovor je seveda DA.

Serum za rast trepalnic in uporaba maskare se nikakor ne izključujeta. Celo več. Po tem ko se pokažejo pravi učinki seruma, ko vaše trepalnice postanejo gostejše, močnejše in temnejša, lahko njihov videz še dodatno poudarite z maskaro. Mogoče želite ob posebnih priložnostih svojim trepalnicam še vedno vdihniti tisto posebno globino, ki jo lahko ustvari samo maskara. Ali pa želite ustvariti navihan videz čopastih trepalnic, ki je bil priljubljen v 60. letih in ga je popularizirala igriva Twigy. To nikakor ne pomeni, da se morate po uporabi seruma odreči uporabi maskare. Serum za rast trepalnic bo okrepil vaše naravne trepalnice. Že v nekaj tednih bodo postale gostejše, daljše in močnejše. Izgledale bodo kot so včasih z maskaro, zato najbrž maskare ne boste potrebovale za vsakodnevni makeup. Ob posebnih priložnostih ali za posebej vroč zmenek pa seveda lahko ustvarite še zapeljivejši videz s tankim slojem maskare.

Verjetno vas zanima še, ali serum za rast trepalnic, ki ga nanesete pred ličenjem, vpliva na obstojnost makeupa. Pravi serum za rast trepalnic ima viskozno teksturo, ki zagotavlja, da serum lahko natančno nanesete ob trepalnice. Izdelek se ne bo razlival ali topil že nanesena ličila. Prav tako ne bo poslabšal obstojnosti ali efekta maskare. Še več. S svilnato teksturo bo pomagal, da bodo vaše trepalnice izgledale sijoče in negovane tudi po nanosu maskare. Serum za rast trepalnic je tu, da vaše trepalnice naredi zapeljive in poudarjene, z maskaro ali brez.

Leave a Comment

8 + nine =