Profitabilno Google oglaševanje

google oglaševanjeZakaj izbrati Google oglaševanje? Kje drugje pa še lahko dosežete kupca točno v trenutku ko vas potrebuje? Če oglašujemo s plakati ob cesti, upamo, da se bodo mimo vozili ljudje, ki jim naš izdelek ali storitev pride prav. Podobno je pri zatikanju letakov za brisalce na vozilih. Nek odstotek ljudi bo shranilo letak za drugič ali ga uporabilo takoj. Večina jih bo šla v smeti. Če bodo potrebovali vašo storitev čez en teden, verjetno ne bodo sedli v avto in se vozili po mestu ter iskali plakate z vašo telefonsko.

Ko potrebujemo nek izdelek ali storitev jo najpogosteje vpišemo v Google. Google oglaševanje nam ponudi najprimernejše zadetke glede na iskano geslo, naš jezik in lokacijo. Če išče veganske pice nekdo v Reykjavíku na Islandiji mu bo Google ponudil druge zadetke kot nekomu v Murski Soboti. Prvih nekaj zadetkov bodo morda plačane reklame.

Zakaj uporabljati Google oglaševanje? Ko si bo nekdo zaželel veganske pice, mu bo Google ponudil dolg seznam strani s to kombinacijo besed. Na vrhu zadetkov bodo najboljše in najbolj priljubljene strani. Če ime vaše picerije ne bo med prvimi petimi zadetki, bo šel zelo verjetno drugam. Le redko kdo ima čas in voljo brskati naprej po straneh zadetkov na Googlu.

Google oglaševanje pa vam omogoča zakup besedne kombinacije veganske pice. Vsakič, ko bo kakšnemu veganu v vaši okolici zakrulilo po želodcu, ste lahko na vrhu seznama. Ponujate še kaj drugega? Z uporabo pravih orodij se lahko za vašo ponudbo izdelala optimalna kombinacija ključnih besed. Z relativno majhnim vložkom ste lahko zelo pogosto prvi. Najlepše pa je, da se Google oglaševanje plačuje po porabi. Ko si nihče ne bo želel veganske pice, se vaša reklama ne bo prikazovala in vam povzročala dodatnih stroškov. Takoj ko jih bo kdo iskal, boste tam, vidni takoj na vrhu.

Ponujate deset različnih pic, nihče pa ne ve da so vmes tudi take za vegane? Vaša reklama se lahko prikazuje tudi vsem ki iščejo zdravo prehrano, vegetarijansko prehrano in podobno. Google oglaševanje ponuja ogromno možnosti za povečanje vaše prepoznavnosti in povečanje dobička.

Imate najboljše pice pa vas ne najde nihče razen sosedov? Preprosto. Google oglaševanje vam omogoča, da lačnim iskalcem prikažete tudi zemljevid do vas. Zraven je lahko še telefonska za hiter kontakt in rezervacijo. Ljudje imamo radi enostavno. Ne bomo iskali lokacije nekega lokala po spletnih straneh, če je nad njim reklama za drug lokal kjer lahko samo kliknemo na zemljevid in že bo delovala navigacija do vrat.

Leave a Comment

eighteen − six =