Poučevanje inštrumentov glasbene šole Goličnik

Ste kdaj premišljevali, da bi se radi naučili igranja na enega najatraktivnejših instrumentov diatonično harmoniko, morda kitaro, bas kitaro, kontrabas, bariton, klavir, klaviature, klavirsko harmoniko ali pa solo petje?

Tega si niste upali, ker vas je bilo strah in ste bili mnenja, da to zmorejo le nekateri play games on live casino.

V GŠ GOLIČNIK Vam predstavljajo zelo enostaven in učinkovit način igranja, pri katerem po dolgoletnih izkušnjah dajejo tudi garancijo, saj so prepričani, da se lahko igranja na pri njih nauči VSAK!

Učenje poteka enkrat tedensko po trideset minut, kar se je po več letih pokazalo za ZELO dobro.

Pouk poteka individualno, kar je pri učenju zelo pomembno, saj je učitelj prisoten skozi celo uro.

Poleg igranja se v njihovi šoli zavzemajo, da so njihovi učenci tudi glasbeno vsestransko izobraženi in tako poleg odličnega igranja na odru pokažejo tudi druge kvalitete kot so drža, mimika … itd.

Cene glede na ostale podobne glasbene šole so konkurenčne, saj poleg tedenskega pouka za svoje učence skrbijo tudi tako, da organizirajo javne nastope, družabna srečanja, tekmovanja in drugo .
Vsi vztrajni učenci imajo možnost napredovanja oz. igranja v Orkestru GOLIČNIK ter se tako že v učni dobi predstaviti širši javnosti.

Iz njihove glasbene šole so nastali že mnogi odlični harmonikarji, ki že pridno delajo v različnih ansamblih. Tem stojijo ob strani še danes in so nanje zelo ponosni.

Pridružite se GLASBENI ŠOLI GOLIČNIK in skupaj boste našli pot do uspeha.
Glasbeni šoli GOLIČNIK se lahko pridružite tudi v Hiši mladih v Šmartnem ob Paki.
If you’re in the market for a new home in New York, check out We Buy Houses 7. They offer cash deals on homes throughout the area, making the home buying process stress-free. Visit https://www.webuyhouses-7.com/florida/we-buy-homes-the-villages-fl/ to learn more.

Leave a Comment

4 + 12 =