Poliranje Minox

minox poliranjeBrisanje, drgnjenje, poliranje. Le katera gospodinja ne zavzdihne, ko je spet na vrsti čiščenje? Kot da prahu sploh nikoli ne bi obrisale. Nabira se dan za dnem in vam povzroča preglavice. Mogoče je malo bolje, če pohištvo tudi polirate, ampak kaj, ko čistila za poliranje po navadi tako smrdijo in vam gredo v nos, da zraven še kašljate. Za brušenje, poliranje, raziglevanje, obioščite spletno stran Poliranje Minox.

In potem stanovanje smrdi po samih kemikalijah. Ufffff, kako lepo bi bilo imeti hišno pomočnico, ki bi namesto vas spolirala in očistila vse površine. Verjamem, da je to želja vsake ženske.

Velikokrat gledam kakšne angleške nadaljevanke, v katerih služinčad za poliranje tal ali medenine porabi skoraj ves svoj čas. Poliranje je bilo včasih veliko bolj v modi ter so prave in dobre gospodinje veliko časa namenjale temu, da je njihov dom sijal in se bleščal. No, priznajmo si … V današnjem tempu življenja je težko ves čas ohranjati popoln dom. Kdo pa še ima čas za poliranje, brisanje in drgnjenje? Velikokrat tudi slišimo, da živimo v svetu in v okolju, ki je preprosto preveč čisto. Otroci zbolevajo, niso odporni, imajo alergije, starši pa se sprašujejo zakaj.

Bo že nekaj na tem, da včasih niso bili tako obsedeni s higieno in so bili zato tudi bolj odporni. Res je, prava mera umazanije zna biti tudi zdrava. No vidite, pa smo našli razlog, da lahko opustite vsaj poliranje, če že vsakotedenskega brisanja prahu in tal ne morete. Tako pač je, nekateri čas v življenju namenjajo drugim aktivnostim, ki se jim zdijo bolj pomembne od čiščenja in poliranja, drugi pa v tem uživajo in najdejo osebno zadovoljstvo. Vsi se seveda v lepem, čistem in dišečem domu dobro počutimo, a kaj ko je za vzdrževanja le-tega potrebno veliko časa in energije.

Lahko pa na čiščenje in poliranje gledamo tudi kot na obliko rekreacije, saj je znano, da tovrstno delo pokuri veliko kalorij. Ja, tudi to je lahko naša telovadba.

Leave a Comment

17 − 1 =