Poletni utrip v Hiši mladih

Komaj, komaj smo dočakali poletne počitnice, ki prinašajo v našo Hišo mladih  še več sproščene energije, veselih in zanimivih trenutkov in nepozabnih počitniških doživetij. Hiša mladih je v času počitnic, od 28. junija do 31. avgusta 2010, med tednom in ob sobotah odprta od 10.00 do 21.00 ure, ob nedeljah pa od 14.00 do 20.00. Seveda je mogoče tudi med počitnicami pri nas vsak dan, na zunanjem prostoru ob Hiši mladih, igrati badminton, košarko, odbojko ali nogomet, otroci in mladi, pa tudi njihovi starši, pa se lahko prav tako zabavajo z igranjem ročnega nogometa, različnih družabnih iger ali pa preživijo kakšno urico na računalnikih v spletni kavarni.

V času svetovnega nogometnega prvenstva, do 11. julija 2010, si je mogoče na našem letnem vrtu, ob kakšni osvežilni pijači, ogledati nogometne tekme na velikem platnu, v času predvajanja nogometnih tekem smo odprti do 23.00.

Še posebej razgibano in ustvarjalno bo pri nas v tednu od 19. do 23. julija, ko pripravljamo vsak dan, od 10.00 do 13.00 ure, ustvarjalne in športno zabavne delavnice pod vodstvom Tine Lesjak, prav tako pa od 16. do 20. avgusta, ko pripravljamo vsak dan med 10.00 do 13.00 uro, ustvarjalne in plesno gibalne delavnice pod vodstvom Andreje Širnik in Polone Boruta.

Od 30. julija do 8. avgusta bo pri nas potekala likovna delavnica za odrasle ”Človeška figura v mreženju struktur prostora” pod vodstvom akademskega slikarja Dušana Fišerja, katere soorganizator je JSKD – območna izpostava Velenje.

Seveda pa prinese na prireditveni prostor ob Hišo mladih, najbolj sproščeno in pozitivno energijo poletje ravno v času 4. Poletnega festivala ”Poletje pod kozolcem 2010”, ki bo potekel med vikendi v drugi polovici avgusta in prvi polovici septembra. Tudi letos pripravljamo zanimiv in pester izbor glasbenih gostov, vse podrobnosti pa bodo objavljene na naši spletni strani . Prav tako pa se še s prav posebnim veseljem pripravljamo na svečano otvoritev naših novih prostorov Centra za mladinski turizem, ki bo v začetku meseca septembra.

 

 

Dobrodošli v Hiši mladih!

Leave a Comment

seventeen + four =