Podaljševanje las ni enkraten postopek

Lepi, dolgi in bujni lasje so sanje vsake ženske. Če jih ne moremo doseči po naravni poti, nam lahko pomaga podaljševanje las, pri katerem nam na lastne lase s posebnim postopkom prilepijo pramene naravnih las. Ti so izbrane dolžine in barve, frizer jih lahko pred pritrditvijo z barvanjem prilagodi naši barvi, prav tako pa jih po namestitvi postriže, da razlika med našimi lasmi in podaljški ni opazna. Vas zanimajo podaljški iz pravih las?

Podaljševanje las je dolg postopek, pri katerem je potrebno v salonu presedeti kar nekaj ur, prav tako pa je treba vedeti, da ne gre zgolj za enkraten postopek. S podaljšanimi lasmi je kar nekaj dela, saj je potrebno krtačenje s posebno krtačo, ki ne poškoduje spojev. Prav tako je potrebno s podaljški redno hoditi v frizerski salon, kjer sprva skrbijo za striženje in urejanje tako imenovanih »mladih« las, ki na novo rastejo iz lasišča in niso ujeti v podaljške, v račun pa je potrebno vzeti tudi siceršnjo rast. Ko lasje rastejo, se spoji namreč odmikajo dlje od lasišča, zato je potrebno poskrbeti, da se podaljški prestavijo bliže rastišču.

Podaljševanje las torej gotovo ni primerno za tiste, ki ne želijo redno obiskovati frizerskega salona, saj se jim lahko tako zgodi, da bo treba podaljške po dveh ali morda treh mesecih za vedno odstraniti. Čeprav je res, da s tem denarja nismo vrgli proč – podaljške lahko shranimo in jih ponovno namestimo ob kakšni drugi priložnosti, saj se z odstranjevanjem ne uničijo.

Ima pa podaljševanje las poleg lepega videza seveda tudi slabost. Dejstvo je namreč, da se spoje podaljškov občuti, in vam partner ne bo mogel nikoli več z roko skozi lase, ne da bi se s prsti zapletal vanje. Ampak to večine tistih žensk, ki so s podaljški končno prišle do čudovite grive, ki je videti bujno tako spuščena kot spletena ali speta, zagotovo ne moti. Saj pravijo, da je treba za lepoto tudi kaj žrtvovati.

Leave a Comment

3 − one =