Optimizacija strani za dosego TOP pozicij na Googlu

optimizacija-straniČe želite na svoji spletni strani povečati obisk, lahko vložite veliko denarja v mreženje in oglaševanje, a v prvi vrsti morate poskrbeti, da bo dobra optimizacija spletnih strani. Če ste začetnik oziroma vam je vaša spletna stran bolj kot ne hobi, potem lahko tu kar nekaj naredite sami, če so strani del vašega posla in je ta v precejšnji meri odvisen ravno od obiska na straneh, pa bo potrebno poiskati strokovnjaka. Optimizacija spletnih strani (www.optimizacija-strani.si) je dolgotrajen proces, ki mu ni nikoli videti konca, saj je splet dejansko živ, na njen se ves čas nekaj spreminja, pojavljajo se novosti, uporabniki imajo nove želje in potrebe, iščejo druge reči in na drugačen način.

Če želite svojo stran optimizirati sami, najprej poskrbite za kakovostno vsebino. To pomeni, da morajo biti članki nekoliko daljši, ne pa zgolj po 300 besed, v njih pa mora biti večkrat uporabljena tudi ključna beseda – to je beseda, ki jo bo uporabnik spleta najverjetneje vtipkal v spletni iskalnik, da bi našel zapisano vsebino. Poleg tega poskrbite še, da bo na vašo spletno stran vodilo čim več zunanjih povezav ter za povezave znotraj strani. Da bo optimizacija spletnih strani prinašala kar najboljše rezultate, ne pozabite, da lahko veliko obiska prinesejo tudi družabni mediji, ki ravno tako preusmerjajo k vam.

Če vam optimizacija spletnih strani v lastni režiji ne leži preveč, saj pravzaprav o spletu ne veste kaj veliko in ne znate narediti niti dobre analitike strani ter obiska, potem bo najbolje poiskati IT strokovnjaka, katerega specialnost je prav skrb za povečanje obiska s pomočjo optimizacije. Z njim se lahko dogovorite za pavšalni mesečni znesek, za katerega bo redno skrbel za redno objavljanje tako imenovani seo oziroma optimizacijskih člankov, skrbel za analize in vam seveda tudi povedal, kakšne članke še postavite na svojo stran, da se vam bo obisk povečal.

Leave a Comment

six + eleven =