Optika Kranj

Optika Kranj spada med vodilna podjetja s področja trgovin, ki se ukvarjajo s prodajo očal in ostalih optičnih pripomočkov. Izdelki Optike Kranj so že tradicionalni izdelki. Optika Kranj se lahko pohvali z več poslovalnicami. In v vseh poslovalnicah se zaposleni trudijo za svoje stranke, jim nudijo individualne preglede, individualna svetovanja, strokovne meritve, strokovne nasvete in ne nazadnje iskren pogled na celotno situacijo in svetovanje ob nakupu primernih očal, za korekcijo vida.

Optika Kranj, v svojih poslovalnicah nudi okulistične preglede, kjer so prisotni specialisti okulisti, priznani tako doma kot v tujini. Prav tako Optika Kranj v svojih poslovalnicah nudi učinkovito, efektivno in moderno okulistično opremo. Optika Kranj je uspešna na več področjih. Najobsežnejša ponudba, je ponudba korekcijskih očal. Sledi ji kolekcija sončnih očal, nato ponudba športnih očal. Zanimiva je prav tako ponudba otroških očal, pri katerih lahko izbiramo prav tako med priznanimi blagovnimi znamkami.

Ko smo se obrnili na Optiko Kranj z najrazličnejšimi vprašanji, so nam na njih z največjim veseljem odgovorili. Priznati moramo, da smo prejeli odgovore, na absolutno vsa zastavljena vprašanja. Odgovori pa so bili ravno dovolj strokovni a hkrati dovolj razumljivi za laično publiko, kot smo mi.

Optika Kranj nas je seznanila, da je najpomembneje, v kolikor se odločimo za nakup sončnih očal, da pazimo na to, da je bistvo nakupa očal, zaščita oči. Šele na to ji sledita udobje in individualen izgled. Torej sončna očala morajo nuditi popolno zaščito pred škodljivimi žarki, kot tudi škodljivo sončno svetlobo, ki je temeljni povzročitelj bolezni oči. Zato Optika Kranj izpostavlja, da je potrebno izbrati takšna sončna očala, da so naše oči dovolj zaščitene pred naštetimi škodljivi dejavniki. Ni pomembna cena izdelka, pomembna je kakovost. Prav tako je sedaj konkurenca med trgovinami z očali dovolj velika, da si prodajalci ne morejo privoščiti visokih cen, če želijo uspeti na trgu. Optika Kranj se tega zaveda, zato na trgu nastopa s konkurenčnimi cenami.

Leave a Comment

16 + 5 =