Nega kože s kremo proti gubam

Dandanes je kozmetični trg poln izdelkov, ki obljubljajo čudežne pomladitvene učinke na starajočo se kožo, in ker mnogi teh obljub ne izpolnjujejo, se med ženskami porajajo dvomi, ali so tovrstni izdelki sploh učinkoviti. A vseh ne smemo metati v isti koš. Ker je nega kože, ki se z leti počasneje obnavlja, izjemno pomembna, jim je vredno dati še eno priložnost. O njihovi kvaliteti se najlažje prepričamo tako, da za mnenje povprašamo kolegice, ki že imajo izkušnje z njimi, ali pa se o priljubljenosti določenega izdelka pozanimamo kar na spletu. Eden izmed bolj priljubljenih izdelkov v boju proti staranju je krema proti gubam.

Je enostavna za uporabo in cenovno dostopnejša ter varnejša kot razne injekcije in lepotne operacije. Njena dodatna prednost je, da je primerna za vsakogar, ki na koži opaža (prve) znake staranja. Ti niso le genetsko pogojeni, ampak lahko nastanejo tudi kot posledica mnogih drugih dejavnikov – na primer stresa, kajenja, alkohola, pretiranega in nezaščitenega izpostavljanja UV-žarkom, pomanjkanja spanca in še bi lahko naštevali.

Krema proti gubam pa lahko vaši koži pomaga doseči svež in mladosten videz ter spodbudi njeno obnovo. Vsebuje hialuronsko kislino, ki v telesu zadržuje vodo v tkivih, ker pa se s staranjem njena vsebnost zmanjšuje, koža izgublja elastičnost in postaja suha ter zgubana gosynapsify. Ker tovrstne kreme vsebujejo hialuronsko kislino, kože ne le vlažijo in ji s tem povrnejo mladosten in napet videz, ampak tudi pospešujejo njeno celjenje in imajo protivnetne učinke.

Še eden izmed pozitivnih vidikov krem proti gubam je vsebnost olj. Kvalitetna krema proti gubam vsebuje naravna in hranljiva olja, ki nahranijo kožne celice in spodbudijo njihovo delovanje. Skrb, da bi ta olja zamašila pore, je odveč, saj topijo maščobo in tako kot hialuronska kislina pripomorejo k ravnovesju vlage v koži. Koža bo tako z redno uporabo kreme proti gubam postane bolj elastična, čvrsta in gladka.

Leave a Comment

12 − 9 =