Koloidno srebro

koloidno-srebroVsi tisti, ki koloidnega srebra še ne poznate, verjetno tudi ne veste, da gre za naravni antibiotik, ki ga s sintetičnimi antibiotiki težko primerjamo. Sintetični antibiotiki imajo ogromno stranskih učinkov, med katerimi so najpogostejša težava motnje v prebavi. Ravno iz tega razloga je antibiotikom potrebno dodajati še probiotike za izboljšanje prebave. Žal se vsaj enkrat v življenju vsi srečamo s situacijo, v kateri preprosto moramo uživati antibiotike, pa če hočemo ali ne. Kaj torej storiti takrat? Koloidno srebro uniči tako viruse kot tudi bakterije in glivice, ki so napadle naše telo, a za razliko od sintetičnih antibiotikov nima tako škodljivih stranskih učinkov. Koloidno srebro ni novost, saj so ga ljudje uporabljali že pred pojavom sintetičnih antibiotikov, ki so pozneje prevzeli njegovo vlogo.

Tisti, ki so ozaveščeni o škodljivih učinkih antibiotikov se danes kljub vsemu raje odločijo za koloidno srebro in se tako izognejo porušeni prebavi in drugim težavam.

Koloidno srebro lahko uporabljamo tudi kot preventivo pred škodljivci, ki želijo vstopiti v naše telo in ne le kot zdravilo v času bolezni. Z drugimi besedami – jemljemo ga lahko popolnoma vsak dan in z njegovo uporabo okrepimo imunski sistem našega telesa, tako, da do bolezni sploh ne bo prišlo. Uporabljajo ga lahko tako odrasli kot tudi starejši ljudje, otroci in celo živali.

Gre za raztopino, v kateri se nahajajo delčki srebra, ki ga telo odlično prenaša, in destilirana voda. Če ga jemljemo v skladu z navodili, do stranskih učinkov ne bo prišlo. Pri zaužitju prevelike količine se lahko srebro izloča skozi kožo, zaradi česar pride do pigmentacije (obarvanosti) kože. Koloidno srebro je koristno jemati pri številnih boleznih, njegova velika prednost pa je, da loči med dobrimi in slabimi celicami, zato dobrih celic ne uničuje, česar pa sintetični antibiotiki niso sposobni. Zaužitje koloidnega srebra ne predstavlja težave, saj je brez okusa in ne razdraži želodca.

Leave a Comment

seventeen − thirteen =