Elegantna črna obleka

črna oblekaBliža se dogodek na katerega čakam že zelo dolgo časa. Čez dober mesec dni bom imela maturantski ples. Zaradi tega sem precej v stresu, saj si moram kupiti obleko, ki bo dovolj elegantna in hkrati tudi sexy, da se bodo za menoj ozirali sošolci in sosošolci. Kje torej kupiti takšno elegantno obleko? Nujno moram najti trgovino, ki ponuja svečane, elegantne obleke po možnosti v črni barvi!

Obiskala sem že mnogo trgovin in shoping centrov pa nisem našla nobene dovolj svečane obleke. Sedaj sem se odločila, da preverim še ponudbo oblek v spletnih trgovinah. Po kakšni uri iskanja, ko sem že skoraj obupala, sem naletela na spletno trgovino Beloved.si. Ne morem vam povedati kako sem se oddahnila! To je spletna trgovina z zares ogromno izbiro oblek. V omenjeni trgovini imajo za ženske sanjske obleke, poletne obleke, svečane obleke za valeto, birmo in maturantski ples, večerne obleke, kot tudi obleke za močnejše postave. Najcenejše svečane obleke v rdečih in roza odtenkih lahko kupite že za 25€. Za najdražje svečane obleke, ki so večinoma v beli barvi pa bo potrebno odšteti še vedno zelo sprejemljivih 60 €.

Spletna trgovina Beloved.si ima dostikrat tudi akcije, kjer ponujajo popuste tudi do 60%. Zaradi tega vam svetujem, v kolikor se vam z nakupom obleke ne mudi, da vsake toliko časa preverite ponudbo in akcijske cene ter da kupite obleko, ki jo želite takrat, ko bodo kakšne razprodaje. Seveda pa ne pozabite, da najbolj pogoste konfekcijske številke oblek, hitro poidejo.

Trenutno mi je med svečanimi oblekami najbolj všeč dolga črna obleka, ki ima velik razporek za noge in odprt hrbet. Zgleda resnično sexy, saj bi poudarila moje dolge noge. Seveda se takšna obleka nosi bre nedrčka, ampak s tem nimam nobenega problema. Obleko lahko naročim brez stroškov dostave, saj ponuja trgovina brezplačno dostavo za vse nakupe nad 40 €. V kolikor mi kroj ne bi ustrezal pa lahko obleko brez problema vrnem v roku 14 dni od nakupa. Meni se zdi to zelo poštena ponudba.

Leave a Comment

20 + 14 =